problems with streaming video

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

problems with streaming video

okhta
I want to stream video from 12:04 ubuntu server(gstreamer) to multiple clients (client open the video with VLC).
I would broadcast video with extension. mp4.
example : Server IP is 192.168.10.4 and the client ip is 192.168.1.3

first test(udpsink):
server
gst-launch filesrc location=/home/okhta/Desktop/video/tes.mp4 ! decodebin  name=decoder decoder.  ! queue  ! ffmpegcolorspace ! udpsink host=192.168.10.4 port=1234

result:
Setting pipeline to PAUSED ...
Pipeline is PREROLLING ...
Pipeline is PREROLLED ...
Setting pipeline to PLAYING ...
New clock: GstSystemClock

client
gst-launch-0.10 udpsrc port=1234 ! decodebin name=decoder decoder. ! queue ! ffmpegcolorspace ! xvimagesink

result:
Setting pipeline to PAUSED ...
Pipeline is live and does not need PREROLL ...
Setting pipeline to PLAYING ...
New clock: GstSystemClock

but no video output..


please help me and correct my mistakes ..
thanks...
sorry if my english language is not good
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problems with streaming video

Chuck Crisler-2
Perhaps it is a typo, but your server should have an encoder, not a decoder.

Take a look at these (rather old) examples. http://wiki.oz9aec.net/index.php/Gstreamer_cheat_sheet


On Fri, Aug 16, 2013 at 7:53 AM, okhta <[hidden email]> wrote:
I want to stream video from 12:04 ubuntu server(gstreamer) to multiple
clients (client open the video with VLC).
I would broadcast video with extension. mp4.
example : Server IP is 192.168.10.4 and the client ip is 192.168.1.3

first test(udpsink):
server
gst-launch filesrc location=/home/okhta/Desktop/video/tes.mp4 ! decodebin
name=decoder decoder.  ! queue  ! ffmpegcolorspace ! udpsink
host=192.168.10.4 port=1234

result:
Setting pipeline to PAUSED ...
Pipeline is PREROLLING ...
Pipeline is PREROLLED ...
Setting pipeline to PLAYING ...
New clock: GstSystemClock

client
gst-launch-0.10 udpsrc port=1234 ! decodebin name=decoder decoder. ! queue !
ffmpegcolorspace ! xvimagesink

result:
Setting pipeline to PAUSED ...
Pipeline is live and does not need PREROLL ...
Setting pipeline to PLAYING ...
New clock: GstSystemClock

but no video output..


please help me and correct my mistakes ..
thanks...
sorry if my english language is not good




--
View this message in context: http://gstreamer-devel.966125.n4.nabble.com/problems-with-streaming-video-tp4661581.html
Sent from the GStreamer-devel mailing list archive at Nabble.com.
_______________________________________________
gstreamer-devel mailing list
[hidden email]
http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/gstreamer-devel


_______________________________________________
gstreamer-devel mailing list
[hidden email]
http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/gstreamer-devel