problem sending audio and video to Darwin Server

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

problem sending audio and video to Darwin Server

Idan
This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
Hi all
I am using Darwin Server as my rtsp server.
i am able to stream video, and i am able to stream audio, but not togather.

i am running the following pipeline:

gst-launch -e -vvv --gst-debug-level=2 --gst-debug-no-color videotestsrc ! queue ! ffvideoscale method=3 ! video/x-raw-yuv,height=320, width=480 ! x264enc bitrate=450 speed-preset=4 profile=1 bframes=0 threads=4 byte-stream=false ! rtph264pay name=pay97 pt=96 ! udpsink port=5434 host=127.0.0.1 sync=false async=false -v audiotestsrc ! queue ! faac ! queue ! rtpmp4apay name=pay1 pt=0 ! udpsink port=5432 host=127.0.0.1 sync=false async=false -v


I am not sure that my sdp file is correct:

v=0

o=- 1188340656180883 1 IN IP4 127.0.0.1

s=Session streamed with GStreamer

i=rtsp-server

e=NONE

t=0 0

a=tool:GStreamer

a=type:broadcast

a=control:rtsp://127.0.0.1/test.sdp

m=video 5434 RTP/AVP 96

c=IN IP4 127.0.0.1

a=rtpmap:96 H264/90000

a=control:stream=0

a=fmtp:96 sprop-parameter-sets=Z0LAFZJWDwU2AiAAAAMALuaygAHixdw=,aMqPIA==
m=audio 5432 RTP/AVP 97
c=IN IP4 127.0.0.1

a=rtpmap:97 MP4A-LATM/48000

a=control:stream=0

a=fmtp:97 cpresent=0;config=40002320


any help will be appreciated.

Thanks
Idan
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem sending audio and video to Darwin Server

Idan
This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
problem solved:

used the following sdp file:

v=0

o=- 1188340656180883 1 IN IP4 10.0.0.46

s=Session streamed with GStreamer

i=rtsp-server

e=NONE

t=0 0

a=tool:GStreamer

a=type:broadcast

a=control:*

m=video 5434 RTP/AVP 96

c=IN IP4 10.0.0.46

a=rtpmap:96 H264/90000

a=control:stream=0

a=fmtp:96 sprop-parameter-sets=Z01AFZJSgoP2AiAAAAMALuaygAHixbLA,aOvssg==
m=audio 5432 RTP/AVP 97

c=IN IP4 10.0.0.46

a=rtpmap:97 MP4A-LATM/48000

a=control:stream=1

a=fmtp:97 cpresent=0;config=40002410


and the following pipeline:


gst-launch -e -v --gst-debug-level=2 --gst-debug-no-color videotestsrc ! x264enc bitrate=650 speed-preset=4 profile=1 bframes=0 threads=4 byte-stream=false ! rtph264pay pt=96 ! udpsink host=10.0.0.46 port=5432 -v audiotestsrc ! faac bitrate=96000 ! queue ! rtpmp4apay pt=97 ! udpsink host=10.0.0.46 port=5434 -v