omxh264 encoding on Raspberry Pi

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

omxh264 encoding on Raspberry Pi

kieran
I am trying to construct a pipeline that takes a MJPEG source and converts it
to H.264 to stream over a network. This is done on a Raspberry Pi, using the
hardware video accelerator.

This is what I currently have:

gst-launch-1.0 -v v4l2src device=/dev/video0 !
image/jpeg,width=640,height=480,framerate=30/1 ! jpegparse ! queue !
decodebin ! videoconvert ! omxh264enc ! h264parse ! rtph264pay
config-interval=1 pt=96 ! udpsink host=192.158.1.110 port=5001 sync=false

I am having a problem in the 'decodebin' element. The last three lines of
output are:
/GstPipeline:pipeline0/GstDecodeBin:decodebin0.GstGhostPad:sink: caps =
"image/jpeg\,\ parsed\=\(boolean\)true\,\ format\=\(string\)UYVY\,\
interlaced\=\(boolean\)false\,\ width\=\(int\)640\,\ height\=\(int\)480\,\
framerate\=\(fraction\)30/1"
/GstPipeline:pipeline0/GstDecodeBin:decodebin0/GstOMXMJPEGDec-omxmjpegdec:omxmjpegdec-omxmjpegdec0.GstPad:sink:
caps = "image/jpeg\,\ parsed\=\(boolean\)true\,\ format\=\(string\)UYVY\,\
interlaced\=\(boolean\)false\,\ width\=\(int\)640\,\ height\=\(int\)480\,\
framerate\=\(fraction\)30/1"
Caught SIGSEGV

I can get the same pipeline working on my laptop (using x264enc instead of
omxh264enc), so I am unclear on why this is happening.

Thank you in advance.
 Kieran



--
View this message in context: http://gstreamer-devel.966125.n4.nabble.com/omxh264-encoding-on-Raspberry-Pi-tp4682538.html
Sent from the GStreamer-devel mailing list archive at Nabble.com.
_______________________________________________
gstreamer-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/gstreamer-devel
Loading...