Quantcast

Seldom error message "Buffer has no PTS"

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Seldom error message "Buffer has no PTS"

Martin Maurer
Hi,

from time to time (but seldom) I get an error message "Buffer has no PTS".

I am using one of the latests Windows version (1.10.x) of GStreamer on a
64bit platform.

During searching for the bug on the internet, I found:

https://stackoverflow.com/questions/42874691/gstreamer-for-android-buffer-has-no-pts

-> 4 weeks ago, but no answer

http://gstreamer-devel.966125.n4.nabble.com/quot-Buffer-has-no-PTS-quot-with-this-H264-IP-Camera-td4682586.html

-> 2 weeks ago, but no answer

https://lists.freedesktop.org/archives/gstreamer-commits/2016-September/096354.html

And also this two discussions:

https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=772143

https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=762207

But they are all marked as fixed and are in releases 1.10.x and upwards?

Has someone a clue, what it is, how I can perhaps narrow or even fix it?

Were there in the meantime a bugfix, so I can just switch to a new version of GStreamer and retest?

Many thanks!

Best regards,

Martin


_______________________________________________
gstreamer-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/gstreamer-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Seldom error message "Buffer has no PTS"

Sebastian Dröge-3
On Fri, 2017-04-21 at 07:31 +0200, Martin Maurer wrote:

> Hi,
>
> from time to time (but seldom) I get an error message "Buffer has no PTS".
>
> I am using one of the latests Windows version (1.10.x) of GStreamer on a 
> 64bit platform.
>
> [...]
>
> But they are all marked as fixed and are in releases 1.10.x and upwards?
>
> Has someone a clue, what it is, how I can perhaps narrow or even fix it?
>
> Were there in the meantime a bugfix, so I can just switch to a new version of GStreamer and retest?
What pipeline are you using, which version of GStreamer? There are
probably multiple places in the GStreamer code that would fail with
such an error, one of them being in e.g. qtmux/mp4mux.

--
Sebastian Dröge, Centricular Ltd · http://www.centricular.com
_______________________________________________
gstreamer-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/gstreamer-devel

signature.asc (1019 bytes) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Seldom error message "Buffer has no PTS"

Mandar Joshi
In reply to this post by Martin Maurer
On Fri, Apr 21, 2017 at 11:01 AM, Martin Maurer
<[hidden email]> wrote:
> Hi,
>
> from time to time (but seldom) I get an error message "Buffer has no PTS".
>
> I am using one of the latests Windows version (1.10.x) of GStreamer on a
> 64bit platform.
>

I am running GStreamer 1.10.4 on Fedora 25  x86_64

> http://gstreamer-devel.966125.n4.nabble.com/quot-Buffer-has-no-PTS-quot-with-this-H264-IP-Camera-td4682586.html
>
> -> 2 weeks ago, but no answer
>

I have been using my software with the PTS added via appsink, appsrc
and so far I haven't faced any problem.
_______________________________________________
gstreamer-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/gstreamer-devel
Loading...