Quantcast

Missing tags for AV components

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Missing tags for AV components

milo1000
I am using gstreamer 1.8.x on Broadcom embedded platform

I try to obtain components tags' metadata as in playback-tutorial-1.c example (multilingual player), playing DASH content.
Tags are retrieved by:
g_signal_emit_by_name (data->playbin2, "get-video-tags", i, &tags);

Unfortunately, most of the time particular tags, like language or codec are missing, in log I see

 0:00:02.503311493 21657 0x64b0f0 DEBUG GST_PADS gstpad.c : 5299:gst_pad_push_event_unchecked:<'':decodepad6> Dropping event tag because pad is not linked

My question is: what can be source of such behavior or, what to check next? Any hints?

best
milosz
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Missing tags for AV components

Nicolas Dufresne-5
Le mercredi 05 avril 2017 à 06:21 -0700, milo1000 a écrit :
>  0:00:02.503311493 21657 0x64b0f0 DEBUG GST_PADS gstpad.c :
> 5299:gst_pad_push_event_unchecked:<'':decodepad6> Dropping event tag
> because
> pad is not linked
>
> My question is: what can be source of such behavior or, what to check
> next?
> Any hints?

Looks like a race condition bug to me. Check that this issue still
exist on newer version (e.g. 1.10.4). If it's fixed, you should try and
bisect, and backport the patches for your need. If not, then please
file a bug at bugs.gnome.org. The bug is more likely to get fixed if
you can provide a way to reproduce.

Nicolas
_______________________________________________
gstreamer-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/gstreamer-devel

signature.asc (188 bytes) Download Attachment
Loading...